Stoffen en veiligheid

We gebruiken goede kwalitatieve stoffen en maken zo min mogelijk gebruik van onnatuurlijke stoffen.

De babynestjes en andere producten van Klein Pakje zijn niet officieel getest op veiligheid. Wel houden we ons aan de richtlijnen zoals het Nederland Centrum voor Jeugdgezondheid deze beschrijft. Daarom zijn onze babynestjes gemaakt van 100% katoen. Het advies is om je kindje altijd in de gaten te houden als hij/zij slaapt in het babynestje en deze nooit zonder toezicht te gebruiken.

Werkwijze en levertijden

We werken bij Klein Pakje met een (kleine) voorraad. Alles wat in de webshop staat, is dus beschikbaar en wordt binnen 5 werkdagen opgestuurd. Is het artikel wat je graag wil bestellen, uitverkocht? Laat het ons weten via Facebook, Instagram of via info@kleinpakje.nl. We zorgen dat het artikel dan zo snel mogelijk weer voorradig is.

Daarnaast is het mogelijk om iets op maat te bestellen, afgestemd op de kleuren of stoffen die je wilt. Je kunt via het contactformulier aangeven wat je wensen zijn. Wij nemen daarna contact met je op om te laten weten wat de verwachte levertijd is.

Verzendbeleid

  • Het brievenbuspakje is een snelle en voordelige bezorgoplossing voor zendingen tot 2 kg. Binnen Nederland zijn de kosten € 3,95.
  • Bestellingen welke groter zijn dan 2 kilo of niet door de brievenbus passen worden per postpakket verzonden, de kosten hiervoor zijn binnen Nederland € 6,95.
  • Wij verzenden helaas niet buiten Nederland.

Ruilen of retourneren?

Alle producten zijn handgemaakt en wij streven er uiteraard naar dat je tevreden bent. Maar het kan gebeuren dat je niet helemaal blij bent met je product.
Als je om wat voor reden dan ook toch niet helemaal tevreden bent met de producten, dan kun je het artikel binnen 14 dagen retour zenden.

LET OP! Op maat gemaakte artikelen kunnen NIET geretourneerd worden.

Het te retourneren product moet voorzien zijn van de originele labels en originele verpakking en zal niet worden teruggenomen indien het artikel niet meer in de originele staat verkeerd. Het product moet tevens voldoende gefrankeerd worden teruggestuurd.

Houd er rekening mee dat artikelen uiterlijk binnen 14 dagen geruild of geretourneerd mogen worden en dat de kosten van een retour/ruiling voor uw eigen rekening zijn. Artikelen die na 14 dagen binnen komen worden niet geaccepteerd.

Meld je retourzending altijd vooraf aan door binnen 7 dagen na ontvangst een e-mail te sturen naar info@kleinpakje.nl met daarin de volgende gegevens:

*Naam
*Ordernummer
*Product
*Reden van retour
*IBAN/Bankrekeningnummer voor retourboeking

Zodra wij je mail hebben ontvangen sturen wij je een bevestiging.

Daarna stuur je het product in de originele verpakking naar:
Klein Pakje
Atalanta 31
7451 WZ Holten

Na ontvangst van de retourzending zal het aankoopbedrag van de retourzending zo spoedig mogelijk worden teruggestort (uiterlijk binnen 7 dagen).

  • No products in the cart.